Op zoek naar een woonplaats..
Hallo allemaal!
Veel heb ik niet te vertellen, omdat er voorlopig nog niet veel te beleven valt :D
We zijn volop op zoek naar een nieuwe woonplaats en dat vraagt tijd en brengt heel wat stress.. De flat waar ik normaal zou wonen voldoet absoluut niet.. Het is er ijskoud, bijna even koud als buiten, en er is geen verwarming; het is ook erg vuil (voorlopig was ik me zelfs op de hotelkamer van papa en Heidi) en internet hebben ze niet, al zeiden ze van wel. Ze loggen in op het internet van de buren.. En dan gebeuren er nog niet-koosjere zaakjes, waardoor heel het huis stinkt, echt uren in de wind.. Nuja, oké, als dat de manier is waarop zij leven, moeten zij weten, maar voor de prijs die ze vragen, verwacht je wel wat meer!
Dus voorlopig alleen maar stressen en hopen dat ik een nieuwe woonplaats vind.. Graag allemaal jullie vingers kruisen, Spaanse vrienden opbellen of bijleggen voor een appartement en inboedel ;)
En dan nog even iets rechtzetten voor de mensen die denken dat ik in het 'zonnige Spanje' zit.. Het is hier hetzelfde weer als in België :D Even koud, evenveel sneeuw, dus haal je niets in je hoofd ;)
Vele groetjes
Sanne
Succes met de huizenjacht! die spanjaarden, tzijn toch patéekes he met hun piraterij en verwarmingboycot. Chanceke dat ge daar niet alleen staat :)
Goh, Mie toch. 'k wou dat ik je kon helpen. SUCCES !!!