Voorlopige (?) woonplaats gevonden!
En daar ben ik weer..
Ondertussen vond ik een voorlopige woonplaats, Hoera!
Het is nog steeds oud en een beetje vreemd, maar al beter dan mijn vorig krotje :) Ik woon nu samen met 3 basken. Een oudere man (spreekt geen woord engels en weinig Spaans), een vrouw van ongeveer 30 en een mistery guy who I never met :D Maar m'n kamer is proper, de keuken en badkamer zijn best oké en het is er tenminste WARM!! Degenen die me kennen weten dat ik wel wat warmte kan gebruiken :D Het adres ga ik nog niet meedelen, omdat de kans groot is dat ik nogmaals zal verhuizen! Dus kaartjes of brieven sturen heeft voorlopig weinig zin. Morgen ga ik eens vragen of mijn post mag aankomen bij Bibiane!Bibiane is ook een erasmusstudente uit België! We hebben elkaar vandaag ontmoet en 't is een toffe!
Morgen zullen papa en Heidi hier vertrekken en moet ik op mn eigen beentjes staan :) Gelukkige heb ik een schitterende laguna om op terug te vallen! Ze is super behulpzaam, enthousiast, vrolijk .. Echt een BOM van energie heeft die denk ik :D Ik leerde ook twee meisjes van Nederland kennen. Nuja, leren kennen is veel gezegd :D Ik heb er contact mee gehad op FB :D Morgen ontmoet ik hen ook! Ze zijn super lief! Ik kreeg meteen een aanbod om me te helpen met de zoektocht en de verhuis naar een nieuw (?) flatje. Ook stelden ze voor om morgen in de namiddag samen op de koffie te gaan en 's avond ene te gaan drinken! Om zeker niet alleen te zijn wanneer papa en Heidi vertrekken.. Echt super! Ook Svetlana leerde ik kennen, een meisje uit Estland en Bibiane's flatgenoot., maar zij had nog niet zoveel te vertellen..
Dus morgen nog een dag vol nieuwe mensen en heel wat emoties denk ik..
En dan maandag moeten we voor het eerst naar school! Om 10uur moeten we daar zijn, dus nemen we hier de bus om 9u20. (20minuutjes rijden en dan nog een beetje speling) Hopelijk krijgen we daar nog at meer informatie over het reilen en zeilen van de volgende 5 maanden (ondertussen zijn het er maar 4 en half ofzo zeker? :D) SPANNEND!!
Binnenkort weer meer nieuws! (ik heb nog geen internet op de flat, dus ik zal pas op internet kunnen komen wanneer een van mijn nieuwe vriendjes zo lief is om me zijn/haar internet uit te lenen :D maar dat lijkt me geen probleem!)
Groetjes vanuit papa's hotelkamer :)
Dikke zoen!
Da klinkt allemaal heel spannend ik wou dak mee was x
Je post mag zeker in mijn brievenbus belanden hoor :) Ik moet ne keer vragen aan mijn huisgenoot dat hij er regelmatig eens in kijkt, want er liggen heel wa reclamefolders in... (heb er al stieken ene uit gevist haha).
Ik kijk al uit naar de koffie straks :)
Alé, tof dat je al enkele mensen hebt leren kennen en dat het dan ook nog goed klikt. Binnekort verwacht ik wel enkele foto-kes hé ;-)
Het zou idd fijn zijn als je in tussentijd internet van één van je nieuwe vriendjes kan gebruiken zodat we toch even kunnen skypen.
Dikke knuffel