sanneinhetbaskenland.reismee.nl

Fijne vooruitzichten

Hoi allemaal,

hier ben ik weer.. Snel deze keer he!

Er komt een einde aan de paasvakantie en school begint weer.. Ojee!Gelukkig heb ik super leuke vooruitzichten die ik toch even wil delen!Er zijn nog enkele schatjes zijn die me komen bezoeken en het zou jammer zijn moesten er plots bezoekjes elkaar beginnen overlappen.. Als je dus graag wilt langskomen, check dan even voor de zekerheid of het past :D Maar je bent meer dan welkom ;)

Volgend weekend, 21 april, staat Breakonstage op het programma. Dit is een breakdance event met echt hele bekende artiesten! Er zal ook wat hiphop en streetdance zijn en nog wat andere showkes. Ik ga met Pleun, César, Jeff en Felipe .. Ik kijk er al enorm naar uit!

Het weekend daarna mag ik mn lieve broertje hier verwelkomen van 28 tot 30 april! Super dat ik hem eindelijk nog eens ga zien, we gaan ons zeker amuzeren!

Twee weken later, van 16 tot 21 mei, komen Alwin en Nienke de boel hier op stelten zetten! Ik kan al niet meer wachten op wat die week voor ons in petto zal hebben!

Een kleine week later is het alweer pinksteren en krijg ik, zo heb ik net vernomen, nog wat familie over de vloer! Jelle, Berdien en Joeri.. Wat een verrassing! Ze komen helemaal met de auto naar hier gereden, super leuk!

Daarna ben ik hier nog een maandje! Wat zal de tijd ongelooflijk snel gaan! Voor ik het weet, moet ik afscheid nemen van het Baskenland! Dus nu nog maar lekker genieten!

Dikke kus!

Berdien

Das zeker dat je nog moet genieten en wij komen daar graag een klein deeltje van uitmaken! We kijken er naar uit! x

mama

Awel, ik wacht vol ongeduld op het verslag over het verblijf van je broer ;-)

Inge

amaai, tis duidelijk dat jij je super amuseert! Fijn om te lezen dat het nog steeds erg leuk is ginder achter ! Ik geraak er stilaan ook van overtuigd dat jij, eens je terug bent, veel meer gaat lusten van wat er op tafel komt. Dat wordt plezant bij een volgend bbq'ke! Heel veel groetjes van de buren x